KONYA / SELÇUKLU - Tepekent Anadolu İmam Hatip Lisesi

HEDEF YKS 2024

Şbt

Okulumuz Hedef YKS 2024 sorumlu öğretmenimiz Murat Abanuz Selçuklu Mahmut Sami Ramazanoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi toplantı salonunda gerçekleştirilen İlçe Hedef Yks 2024 toplantısına katılım sağladı.

Toplantıda şu kararlar alınmıştır.

-DYK Kurslarına düzenli olarak devam edilmelidir.

-Okullarda düzenli deneme sınavları yapılmalı ve sınav sonuçları hakkında öğrencilere ve velilere geri bildirim yapılmalıdır.

-Velilerle düzüenli şekilde iletişim halinde olunmalıdır.

-Öğrencilerin sınav stersini atabilmeleri için okullarda sosyal faaliyetler düzenlenmelidir.

Şbt

Okulumuz  sınıf rehber öğretmenlerimiz öğrencilerimize  motivasyon konuşması yaptı ve birlikte pano hazırladılar.Önceki yıllarda üniversiteyi kazanan öğrencilerimizin isimlerini panoya asarak motive olmalarını sağladık.Öğrencilerimiz MSÜ Sınavı hakkında bilgilendirlip sınav kaydı için yönlendirilme yapılmıştır.

Şbt

Tepekent Ortaokulu Rehber Öğretmeni Özge KARATAY tarafından YKS sınavı hakkında genel bilgi verildi.

Yapılan sunumun içeriği şu şekildedir

-Sınav Kaygısı ile nasıl baş edilir?

-Sınavda nasıl bir strateji izlemeliyiz ?

-YKS sınavı başvuru tarihleri nedir?

-Sınava başvuru nasıl yapılacak?

-TYT ,AYT ve YDT tanıtımı

-TYT puanına etki eden ders yüzdelikleri

-AYT puanına etki eden ders yüzdelikleri

-YDT puanına etki eden yüzdelikler

-TYT,AYT ve YDT puanlarıyla girilebilecek bölümler

-MSÜ,PMYO ve Astsubay MYO hakkında genel bilgilendirme

-Üniversite bölümleri hakkında bilgilendirme

Şbt

Tepekent Ortaokulu Rehber Öğretmeni Özge ALTINTOP 11. Sınıf Öğrencilerimize Üniversite Tanıtımı , Sınav Kaygısı , Ders Çalışma Teknikleri... vb. konularda seminer verdi.Eğitim sonunda öğrencilerimize ilgili eğitim ile ilgili broşürlr dağıtıldı.Emeği geçen öğretmenimize teşekkür ederiz.

Şbt

Tepekent Ortaokulu rehber öğretmeni Özge ALTINTOP tarafından akademik rehberlik çalışmaları doğrultusunda lise/üniversite tanıtımları olan bilgilendirme faaliyetleri sanal tur şeklinde gerçekleştirildi .Öğrencilerimizin merak ettiği bölümler tespit edilip bölümlerle ilgili bilgilendirme yapılıp üniversitelerde bulunduğu fakültelerin tanıtımı sanal turla yapılmıştır. Bu bilgilendirmeler öğrencilerin üniversite tercihlerini yaparken ön bilgilendirme niteliğinde olmuştur.

Rehber Öğretmenimiz Özge Altıntop'a katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Şbt

OKULUMUZ 9,10,11. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE KAZANIM DEĞERLENDİRME SINAVI ,12. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE İSE TYT DENEME SINAVI UYGULANDI.ÖDM SİSTEMİ ÜZERİNDEN YÜZ YÜZE UYGULANAN SINAVDA ÖĞRENCİLER SONUÇLAR HAKKINDA BİLGİLENDİRİLDİ. ÖĞRETMENLERİMİZ SINAV BİTİMİNDE ÖĞRENCİLERİMİZİN EKSİK OLDUKLARI KONULARDA ÖĞRENCİLERİMİZE YARDIMCI OLDU.SINAV SONUÇLARI ÖĞRENCİ VELİLERİMİZE BİLDİRİLDİ.DENEME SONUÇLARI DA KTS SİSTEMİNE İŞLENDİ.

OLDUKÇA VERİMLİ OLAN BU ÇALIŞMADA EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMENLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

Ara

HEDEF YKS 2024 PROJESİ KAPSAMINDA OKULUMUZDA GERÇEKLEŞECEK DENEME SINAVLARININ TARİHLERİ BELİRELENDİ ve ÖĞRENCİLERİMİZLE PAYLAŞILDI.BU SÜREÇTE BÜTÜN ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ.

HEDEF YKS 2024 AFİŞİMİZ

YKS 2024 HAZIRLIKLARIMIZ BAŞLIYOR.BÜTÜN ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLİYORUZ.

Kas

Öğrenci velilerimize okulumuz proje koordinatör öğretmenimiz Murat ABANUZ tarafından Hedef 2024 YKS PROJESİ tanıtımı gerçekleştirildi.

Kas

OKULUMUZDA HEDEF YKS 2024 PROJESİ KAPSAMINDA SEVİYE BELİRME SINAVI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMEN ARKADAŞLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ.